Image
Flemming Joseph Jensen och Erik Selin.
Flemming Joseph Jensen och Erik Selin. Bild: Sjaelsö / Balder

Flemming Joseph Jensen blir vd för Balder Danmark

Karriär Från och med 1 april 2019 tillträder Flemming Joseph Jensen som vd för Balder Danmark. Han upprätthåller sin nuvarande position som vd i Sjaelsö Management och kommer fördela sin arbetsinsats mellan verksamheterna.
Publicerad den 1 Februari 2019

– Jag ser Flemmings tillträde som en naturlig fortsättning på det fina och täta samarbete som vi byggt upp under de senaste åren. I samarbetet mellan Balder och Sjaelsö Management ser vi redan en stor synergieffekt och värdeskapande mellan bolagen. Balder ser fortsättningsvis goda förutsättningar att vidareutveckla och expandera verksamheten i Danmark, säger Balders vd Erik Selin.

Flemming Joseph Jensen:
– Jag är glad och stolt över möjligheten att tillträda rollen som vd för Balder Danmark. Kulturen och ledarstilen Balder har är mycket lik den vi har i Sjaelsö Management, och med hjälp av duktiga och välfungerande ledargrupper och medarbetare, i både Balder Danmark och Sjaelsö Management, kan jag fokusera på utveckling och investeringar, samtidigt som jag kan dra nytta av mitt stora kontaktnät i fastighetsbranschen.

Det har inte avtalats om några framtida projekt mellan Balder och Sjaelsö Management. Balder kan således fortsätta utveckla och investera i fastighetsprojekt i Danmark med andra aktörer, likaså Sjaelsö Management som kan ingå utvecklings- och samarbetsavtal med andra fastighetsinvesterare och samarbetspartners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige