Image
Robert Lucchesi.
Robert Lucchesi. Bild: Svefa

Fasticon Advisors växer

Bolag Nystartade Fasticon Advisors, som fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling inom fastighetssektorn, växer och rekryterar Robert Lucchesi.
Publicerad den 10 September 2019

– Vi har fått en väldigt god respons från marknaden sedan vi för två månader sedan gick ut med att den här satsningen skulle inledas. Det är tydligt att det finns ett stort behov av våra tjänster. Vi har redan fått en hel del uppdrag, från kommuner, allmännyttiga bolag och även kommersiella bolag, säger Roger Bengtsson, som leder Fasticon Advisors tillsammans med Bo Magnus Persson.

Fasticon Advisors har även rekryterat Robert Lucchesi, närmast från Svefa i Malmö. Han kommer framför allt att arbeta med förvaltningsrådgivning.
– Jag har arbetat med Robert tidigare. Han har arbetat som konsult i tre år och har även erfarenhet från fastighetsförvaltning i kommuner. Han kommer att passa in väldigt bra hos oss. Tanken är att få in ytterligare en konsult under fjärde kvartalet, säger Roger Bengtsson.

Fasticon Advisors är en del av Fasticon, som även äger Fasticon Kompetens, BFAB och STF Ingenjörsutbildning. Fasticon Advisors erbjuder kvalificerad rådgivning inom organisationsutveckling, verksamhetsutveckling och förvaltningstöd inom fastighetssektorn. Roger Bengtsson och Bo Magnus Persson som leder verksamheten har båda stor erfarenhet av rådgivning kring fastighetsrelaterad verksamhet och av ledande roller inom fastighets- och facility management-bolag.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

I Fasticonkoncernen ingår bolagen Fasticon Kompetens, Fasticon Support samt STF/BFAB. Fasticon Kompetens och Fasticon Support matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag. STF och BFAB erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling. <br /> <br /> Vi hjälper dig att rekrytera rätt kompetens för just dina behov samtidigt som vi leder kandidater till deras drömjobb. Vår process anpassas efter era specifika förutsättningar och vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys till tillsatt kandidat. Vi kartlägger marknaden och hittar kandidater som inte aktivt söker en tjänst men som har den efterfrågade specialistkompetensen. <br /> <br /> Vi erbjuder konsultlösningar och personaluthyrning för såväl längre som kortare uppdrag. Med en tredjedel av fastighetsbranschen i vår CV-databas och...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Erik Selin om SBB:s bud på Hemfosa – och sitt snabba aktieklipp

Bolag Under oktober månad köpte Erik Selin 480 000 aktier i Hemfosa, till ett värde av cirka 50 miljoner kronor. För Fastighetssverige berättar branschprofilen hur han ser på sitt snabba klipp – och SBB:s bud på Hemfosa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY