Image

Diös utvecklar och hyr ut i Luleå

Uthyrning Det digitala affärsutvecklingsbolaget Tromb flyttar in i nya lokaler i galleriafastigheten Shopping i centrala Luleå.
Publicerad den 19 Februari 2018
Gallerian Shopping i Luleå. Bild: Diös
Gallerian Shopping i Luleå.

Diös utvecklar just nu det 300 kvadratmeter stora kontoret med moderna flexibla arbets- och mötesytor. Ingången till kontoret blir från Timmermansgatan och inflyttning sker i början av sommaren.

Tromb finns i Piteå, Luleå, Skellefteå och Stockholm. På kontoret i Luleå arbetar i dag cirka 20 personer och snart utökas antalet till att bli 25 personer. Totalt har företaget närmare 50 anställda. Tromb har varit hyresgäster hos Diös sedan 2014.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda Tromb nya moderna lokaler mitt i centrala Luleå. De utökar sin verksamhet och blir ett bra tillskott av den totala mixen i gallerian och bidrar till att fler personer rör sig i huset. Det är precis såhär vi vill utveckla centrum i Luleå. Nu ser vi fram emot att få hälsa teamet på Tromb välkommen till Shopping, säger Erik Wallström, förvaltare, Diös Luleå.

– Vi har letat nya lokaler i Luleå ett tag. Nu känns det fantastiskt att vi snart flyttar in på ny adress mitt i stan. Diös har hjälpt oss möjliggöra vår idé. Vi blir ännu mer tillgängliga med utrymme för fler personer och flexibla mötesplatser, säger Anders Hallberg, vd, Tromb.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige