Image

Diös hyr ut utanför Sundsvall

Uthyrning Nu är det klart att loppiskonceptet Shoppis öppnar en butik i Birsta, strax utanför Sundsvall. Diös moderniserar nu lokalerna till att stå färdiga till inflyttning i början av hösten.
Publicerad den 8 Juni 2018

Shoppis grundades i början av 2016 i Östersund av Ulrica Lindholm och Marielle Brovinger. Nu öppnar de en ny butik i Birsta utanför Sundsvall, på våning 2 i samma fastighet som Jakt.se och Birsta Gardincenter.

– Vi vet att Shoppis är ett framgångsrikt hållbart koncept som har fungerat väldigt bra i sin första etablering i Östersund. Nu ser vi fram emot att hälsa Shoppis välkommen till Birsta, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Etableringen i Sundsvalll inleddes med att vi letade en lokal i Birsta. Behovet var en ljus, öppen och fräsch lokal där vi skulle kunna sätta upp våra loppis-skåp och bygga upp en hemtrevlig cafeteria. Tillgång till en bra parkering var också ett kriterium. Från första kontakten med Diös har vi känt oss omhändertagna och de har genom hela processen gjort sitt yttersta för att kunna realisera våra behov, säger Carina Myrskog Nyman, franchisetagare, Shoppis Sundsvall.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige