Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: Corem

Corem hyr ut till Ramudden i Mölndal

Uthyrning Corem har tecknat ett sjuårigt avtal med Ramudden avseende fastigheten Neongasen 2 på Neongatan 7 i Åbro industriområde. Uthyrningen avser 6 500 kvadratmeter, varav 1 500 kvadratmeter lager och kontor samt 5 000 kvadratmeter utomhusyta.
Publicerad den 13 November 2020

Ramudden får tillträde till sina nya ytor den 1 april 2021 och Corem kommer att anpassa kontorslokalerna till kundens verksamhet.

Ramudden är hyresgäst hos Corem i Göteborg sedan tidigare, och hyr även lokaler av Corem i Jönköping och Stockholm.
– Vi har varit kund hos Corem i flera år och har haft en bra dialog hela tiden. När vi behövde nya ytor kändes det bra att kunna vända sig till vår befintliga kontakt och få hjälp direkt, säger Ronnie Olsson, regionchef Väst på Ramudden.

Corem äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i attraktiva logistikområden med tonvikt på fastigheter för citylogistik. Att ha egen förvaltning med stor marknadskännedom och nära kunddialog är en viktig del av bolagets strategi.
– Uthyrningen till Ramudden är ett fint exempel på hur vi jobbar med kundnära förvaltning. Det är glädjande att vi än en gång kan möta Ramuddens behov av utrymme – och därmed bidra till att utveckla deras affär. Vi hälsar Ramudden varmt välkomna till oss i Mölndal, säger Eva Landén.

Åbro industriområde är ett expansivt företagsområde med bra läge för citylogistik. Det ligger intill E6/E20 och Söderlänken cirka tio kilometer söder om Göteborg och ett par kilometer från centrala Mölndal.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige