Image
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Commerz Real har valt Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port. Bild: Commerz Real

Commerz Real väljer ny förvaltare av Solna Port

Bolag Commerz Real väljer Lexium som Commercial Asset Manager för Solna Port.
Publicerad den 23 April 2015
Solna Port. Bild: Commerz Real
Solna Port.

- För att ytterligare öka bearbetningen av nya hyresgäster och skapa mervärde för våra befintliga hyresgäster har vi förstärkt vår organisation i Sverige med Lexium som Commercial Asset Managerför Solna Port. Lexium har visat sig vara en mycket skicklig partner inom fastighetsutveckling, med en proaktiv strategi för att tillgodose våra hyresgästers förväntningar. Tillsammans kommer vi att lyckas i förvandlingen av fastigheten till en multifastighet med ett fullservice-koncept för hyresgäster, säger Timo Lutz, Portfolio Manager på Commerz Real.

- Vi ser fram emot att fortsätta vår utvecklingsstrategi för Solna Port tillsammans med Commerz Real. Vi är övertygade om att vi kan tillföra de mervärden som krävs för att Solna Port skall bli en förstklassig multiservice fastighet, säger Niclas Brodin, vd för Lexium.

Nordic PM kommer fortsatt att vara förvaltare av Solna Port.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige