Image

Britter gör sitt första förvärv i Sverige

Transaktioner Brittiska Rockspring har gjort sitt första förvärv i Sverige; bolaget köper Myren 6 & 8 som omfattar 15 000 kvadratmeter logistik i Segeltorp. Köpeskillingen är 35 miljoner euro, motsvarande cirka 318 miljoner kronor.
Publicerad den 11 November 2011

Säljare är tyska Deka Immobilien, som köpte Myren 6 & 8 år 2004 för en av sina specialfonder.

Fastigheten består av två byggnader, fullt uthyrda till Posten.

Jones Lang Lasalle var köprådgivare åt Rockspring.

- De har tittat i Sverige i flera år. Nu lyckades vi sy ihop den här affären och vi hoppas att det blir mer framöver. De ska växa i Norden, säger Daniel Gorosch på Jones Lang Lasalle till Fastighetssverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Magnus Andersson nöjd med nya Besqabs byggrättsportfölj

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige