Image
Bravidas nya regionkontor i Mölndal. Bild: BRA Bygg.
Bravidas nya regionkontor i Mölndal. Bild: BRA Bygg. Bild: BRA Bygg

BRA Bygg bygger nytt regionkontor åt Bravida

Bygg I dag startar BRA Bygg arbetet med Bravidas nya regionkontor på 3 500 kvadratmeter i Mölndal.
Publicerad den 20 September 2011

- Vi har varit noga med att lyssna och tillgodose Bravidas önskemål i både funktion och kvalitet. Projektet bedrivs i ett nära samarbete mellan BRA Bygg AB och Bravida för att skapa ett gemensamt bra referensprojekt. Detta projekt bygger vi helt i egen regi och ser fram emot att få Bravida som hyresgäst. Vi ser det också som mycket positivt att två bolag väljer att satsa i dessa tider och hoppas på ett fortsatt gott samarbete, säger Magnus Riemer, vd på BRA Bygg AB.

Kontoret i kvarteret Jolen i Mölndal kommer att bli 3 500 kvadratmeter och vara tre våningar högt med reception och konferenssalar på entréplan samt kontor på övriga våningsplan. 700 kvadratmeter lager byggs i separat byggnad. Kontoret byggs för att certifieras som Miljöbyggnad enligt Green Building, vilket bland annat innebär krav på effektiv energianvändning.

Fastigheterna är tilltalande och de utgör en symbios mellan de två trekantiga fastigheterna, som skapar ett naturligt formspråk.

Byggnationen startar i och med första spadtaget i dag den 20 september. Projektet skall vara klart för inflyttning under oktober månad 2012.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige