Image

Boozt.com till NCC:s Exlent Hyllie

Uthyrning Modeföretaget Boozt.com blir nästa hyresgäst att ansluta till NCC:s kontorshus Exlent Hyllie i Malmö. Därmed är 95 procent av ytorna uthyrda.
Publicerad den 12 Augusti 2015
Annons
Image
Boozt.com blir nästa hyresgäst i Exlent Hyllie som därmed är uthyrt till 95 procent. Bild: NCC
Boozt.com blir nästa hyresgäst i Exlent Hyllie som därmed är uthyrt till 95 procent.

Kontorshuset är en av de mest framstående fastigheterna i världen när det kommer till miljöprestanda och arbetsmiljö. I april 2016 kommer modeföretaget Boozt.com att flytta in i NCC:s kontorshus Exlent Hyllie i den växande stadsdelen Hyllie i sydvästra Malmö.

Boozt.com kommer att hyra 2 200 kvadratmeter av fastigheten, som därmed är uthyrd till 95 procent nio månader innan inflyttning. Sedan tidigare är det klart att Zumtobel, Human Entrance och NCC flyttar in i de miljöcertifierade lokalerna.

Som Öresundsbolag är Hyllie idealiskt eftersom det ligger mitt i centrum av vad vi anser vara den mest intressanta tillväxtregionen i Norden. Vi valde NCC på grund av att man är i färd med att bygga en ovanligt vacker och funktionell byggnad som matchar vår profil, säger Hermann Haraldsson, CEO på Boozt Fashion AB.

Exlent Hyllie miljöcertifieras enligt Breeam, ett globalt ledande miljöcertifieringssystem som anses vara det mest krävande systemet för fastigheters miljöbedömning. Miljöcertifieringen innebär bland annat stor hänsyn till inomhusmiljö, ekologi, livscykel, avfall samt energi- och vattenanvändning.

Vi har i Exlent Hyllie lyckats skapa en arbetsmiljö med spännande arkitektur som samtidigt är framstående när det kommer till miljöprestanda och hållbarhet. Kombinationen är lönsam för både miljön och hyresgästen, säger Anders Tojkander, regionchef på NCC Property Development.

Fastigheten är även en Green Building och lokalerna ingår i konceptet ”Future Office by NCC”, som är ett nordiskt koncept med målet att skapa en attraktiv och hållbar arbetsplats för kunden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige