Image
Andreas Lindelöf
Andreas Lindelöf Bild: NCC

Andreas Lindelöf ny regionchef för NCC Property Development

Karriär NCC rekryterar Andreas Lindelöf från NREP till regionchef Stockholm för affärsområdet Property Development.
Publicerad den 29 Juni 2019

Andreas Lindelöf kommer senast från rollen som Senior Development Director på nordiska fondförvaltaren NREP. Andreas har också lång erfarenhet från Skanskas projektutvecklingsverksamhet där han haft olika ledande befattningar både i Sverige och utomlands.

– Jag är glad över att stärka vår svenska organisation och region Stockholm med en så senior och driven kraft och är övertygad om att Andreas kommer bidra både som ledare och till vår tillväxt i regionen, säger Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef NCC Property Development.

Som regionchef Stockholm kommer Andreas att leda och utveckla NCC:s kommersiella fastighetsutveckling i Stockholm med bland annat projekt som Hangar5 i Bromma och stadsutvecklingsprojektet i Järva Krog.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av NCC och att få vara med och bidra till en fortsatt positiv satsning inom fastighetsutvecklingsverksamheten. Viktiga anledningar till mitt val är NCC:s långsiktighet och ambition samt fantastiska medarbetare, säger Andreas Lindelöf.

Andreas Lindelöf tillträder sin nya befattning den 19 augusti 2019 och kommer att ingå i NCC Property Developments svenska ledningsgrupp.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY