Image

Agneta Jacobsson tar nytt styrelseuppdrag

Karriär Agneta Jacobsson väljs in som styrelseledamot i Hifabs styrelse. Även Jan Skoglund, mångårig medarbetare på Hifab, väljs in i styrelsen.
Publicerad den 20 Maj 2013
Agneta Jacobsson. Bild: Torbjörn Persson
Agneta Jacobsson. Jan Skoglund. Bild: Hifab
Jan Skoglund.

Agneta Jacobsson är sedan 2006 vd för DTZ Sweden och har som sådan ansvarat för expansionen och uppbyggnaden av verksamheten. Agneta Jacobsson har 30 års erfarenhet av fastighetsmarknaden, speciellt vad avser fastighetsvärdering. Hon har suttit i den internationella ledningsgruppen inom DTZ och haft flera internationella ansvarsområden bland annat vad avser utveckling av DTZ:s varumärke. Agneta Jacobsson är även ordförande i RICS i Sverige och var en av grundarna till Green Building Council i Sverige. Så sent som i april valdes hon också in som ledamot i AMF Fastigheters styrelse.

Jan Skoglund har varit anställd på Hifab sedan 1982 i ett flertal olika befattningar och inom många verksamhetsområden, så väl i Sverige som utomlands. Mellan 2006 och 2012 var han koncernchef i Hifab. Jan Skoglund är nu senior projektledare med bland annat uppdrag i det pågående Nya Karolinska Solna. Han är delägare i Hifab med 1 126 767 stycken B-aktier.

Jan Skoglund är också ordförande i Drillcon Group AB, noterat på First North, samt ledamot i Svensk Teknik och Design, STD.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige