Image

24 Storage öppnar i Haninge

Bolag 24 Storage-koncernen fortsätter att expandera och öppnar nu sin femte förrådsanläggning i Stockholmsområdet.
Publicerad den 13 September 2017
24 Storage öppnar i Haninge. 
Bild: 24 Storage
24 Storage öppnar i Haninge.

Vid sitt färdigställande kommer fastigheten vara över 5 000 kvadratmeter och rymma fler än 750 förråd fördelat på fyra plan. Både privatpersoner och företag kommer att kunna hyra kontor i olika storlekar, och investeringen uppgår till cirka 65 miljoner kronor.

– För att höja säkerheten på anläggningen ytterligare har vi även ett marknadsledande passagesystem som genererar en unik inpasseringskod för alla våra kunder. Och naturligtvis finns även inbrottslarm, brandlarm och videoövervakning i realtid, för en trygg kundupplevelse. Allt är integrerat i vår egen systemplattform som gör att vi kan hantera och övervaka anläggningen på plats eller på distans. Till och med över mobilen, säger Michael Fogelberg, vd och grundare för 24 Storage.

Den nya anläggningen på Träffgatan 7 i Haninge tog nio månader att bygga, från spadtag till öppning. 24 Storage har nu totalt 13 anläggningar runt om i Sverige.

– Vi ser en enorm potential i Haninge. I och med den ökande inflyttningen finns det ett stort behov av att hyra extra förvaring i området. Nu kan privatpersoner och företag förvara möbler, bokföring eller fritidsprylar som inte får plats i hemmet eller på kontoret, säger Michael Fogelberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige