Image

24 Storage expanderar till Skåne och växer i Stockholm

Bolag Förrådsföretaget 24 Storage slår upp portarna till ytterligare tre anläggningar och expanderar i samband med det till Malmö. Där öppnar företaget sin hittills största anläggning, som vid sitt färdigställande kommer vara på totalt 7 800 kvadratmeter.
Publicerad den 7 Juli 2017
Michael Fogelberg. Bild: 24 Storage
Michael Fogelberg.

Expansionen till Malmö innebär att 24 Storage nu finns etablerade i landets tre största städer. Samtidigt befäster företaget sin position i Stockholm och öppnar två nybyggda anläggningar, en i Orminge i Nacka kommun samt en i Handen i Haninge kommun.
 
– Nu gör vi entré i Malmö och tar därmed en position även i Skåne vilket känns spännande. Vi är med och driver branschen framåt genom att använda mer teknik och vara mer digitala än konkurrenterna. Vi har inga planer på att sakta ner tempot utan letar kontinuerligt efter mark och fastigheter i attraktiva lägen, säger Michael Fogelberg, vd och grundare av 24 Storage.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige