Image

Swedol öppnar butik i Karlskrona

Uthyrning Swedol har tecknat hyresavtal för en ny butik utmed Verkövägen i Lyckeby i Karlskrona. Butiken är Swedols första butik i Blekinge.
Publicerad den 12 April 2018
Annons
Image

– Karlskrona är en anrik industri- och varvsstad med stora industri- och transportföretag och därför en bra marknad för oss att etablera oss på. Vi har länge haft ögonen på Karlskrona och nu har rätt läge öppnat sig, säger Clein Ullenvik Johansson, vd och koncernchef i Swedol.

Butiken, som är på 1500 kvadratmeter, kommer att följa Swedols nya koncept där Grolls – specialisten på yrkeskläder och skydd - blir en integrerad del av Swedolbutiken. Förutom koncernens fulla sortiment kommer butiken att erbjuda tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Swedol tillträder lokalen i början på december och butiken beräknas öppna i februari 2019.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ett år av saknad – så förvaltar Utopia arvet efter Emma Jonsteg

Bolag Den 29:e februari 2020 somnade Emma Jonsteg in efter en längre tids kamp mot cancer. Hon lämnade ett stort tomrum efter sig i arkitekt-Sverige men hennes ande lever fortsatt vidare hos Utopia. Mattias Litström, kreativt ansvarig och medgrundare av Utopia Arkitekter, berättar om sin vän och kollega, sorgen efter hennes bortgång och om arbetet med att förvalta arvet efter henne. – Emma är en ytterst levande figur även fast hon är borta, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY