Image

Revcap går in i Tobinprojekt

Transaktioner Revcap går in som medinvesterare i Tobin Properties projekt Äril i Norra Djurgårdsstaden.
Publicerad den 23 December 2015

Projekt Äril omfattar 10 200 kvadratmeter ljus BTA med cirka 80 exklusiva lägenheter vid Båthusparken i kvarteret Brofästet.

Genom avtalet minskar Tobin Properties kapitalbindning i projektet samtidigt som en del av projektvinsten tillfaller medinvesteraren.

- Revcap är en kapitalstark och erfaren investerare på den svenska fastighetsmarknaden och Tobin Properties har god erfarenhet från tidigare samarbete med dem. Vi har en gemensam ambition att utveckla fastigheten till en av de mest eftertraktade i området, säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties.

- Vi är mycket nöjda med denna investeringsmöjlighet och ser fram emot att bygga vidare på vårt samarbete med Tobin som är en erkänt kompetent bostadsutvecklare, säger Stefan Lanefelt, nordisk vd och partner på Revcap.

Revcap är ett europeiskt investmentbolag i fastighetssektorn som grundades 2004.

Bolagets affärsmodell bygger på att medinvestera med lokala fastighetsbolag och fastighetsutvecklare i alla tillgångsklasser inom fastighetssektorn. Sedan 2004 har Revcap medverkat i fastighetstransaktioner till ett värde över 60 miljarder kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY