Image

Nytt vegancafé öppar på Söder i Helsingborg

Uthyrning Söder i Helsingborg får ännu ett tillskott till sitt café- och restaurangutbud när vegancaféet Lådan öppnar.
Publicerad den 22 Augusti 2018

– Vi valde att etablera på Söder för att det ligger på ett spännande och snabbt växande läge där människor från olika kulturer möts. Området kring Söder har alltid varit en naturlig samlingsplats och vi vill gärna vara med att skapa ett rum i nya Söder där människor kan mötas och ta en god vegansk fika. Vi känner och tror att Söder och Söder som område i Helsingborg är platsen där nya och spännande saker händer med nya tankar och idéer från olika delar av världen, säger Peggy Hung, ägare av Lådan Helsingborg.

Lådan Helsingborg kommer att bli det första renodlade vegancafét i Helsingborg.

– Vi har valt att öppna Lådan för vi vill bidra till en fortsatt förändring i människors matvanor till ett mer hållbart sätt att leva. Både för kroppen med även för vår planet. Vi gör detta genom att erbjuda produkter som de flesta känner igen och älskar, bullarna kommer att se ut och smaka som vi kommer ihåg det - men utan några kött- eller mejeriprodukter. När vi sätter vår dagliga meny jobbar vi med årstiderna och de färskvaror som är i säsong, fortsätter Peggy Hung.

– Kombinationen av snabb och hälsosam mat finns det inte mycket av i de södra delarna av centrala Helsingborg. Addera ett helveganskt koncept på det som Lådan Helsingborg erbjuder, blir det ett viktigt komplement till både Söders, kvarterets och Helsingborgs matutbud. Vi är därför extra glada att Lådan Helsingborg öppnar hos oss. En kompletterande mix är helt avgörande för att skapa ett levande och dynamiskt Söder, säger Alexandra Werder Hallonkvist, centrumledare för Söder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige