Image

Ny affärschef för Diös i Gävle

Karriär Den 1 juni tillträder Jennie Nyblom som ny affärschef för Diös i Gävle. Hon har tidigare jobbat som förvaltare i bolaget och kommer från och med nu, genom fortsatt fokus på stadsutveckling, leda hela teamet i Gävle.
Publicerad den 29 Maj 2018
Anders Hedström Anders Hedström Jennie Nyblom Jennie Nyblom

Jennie Nyblom har en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen och har arbetat på Diös de senaste fem åren. Nu tar hon steget och blir ansvarig för Diös verksamhet i Gävle. Anders Hedström, som varit i bolaget sedan 2005, blir förvaltare och kommer att jobba närmare hyresgästerna och utvecklingen av, framförallt, fastigheterna kring Stortorget.

– Det känns riktigt bra att få förtroendet att bli affärschef för Diös i Gävle. Vi är i en utvecklingsfas där vårt fokus handlar om stadsutveckling genom att skapa tillväxt i centrum. Vi har ett mycket kompetent team och jag ser verkligen fram emot att få leda det i våra kommande satsningar, säger Jennie Nyblom, blivande affärschef, Diös Gävle.

– I min nya roll som förvaltare kommer jag närmare våra hyresgäster och våra affärer i vardagen, vilket jag har saknat. Jag blir dessutom mer delaktig i utvecklingen av våra fastigheter i centrala Gävle, säger Anders Hedström, blivande förvaltare, Diös Gävle.

– Att rekrytera kompetenta medarbetare på nya positioner inom Diös är viktigt. Jennie besitter alla de egenskaper jag vet att vi behöver för att fortsätta utveckla Gävle framåt. Och med Anders kvar i teamet blir det en perfekt kombination. Nu önskar jag både Jennie och Anders lycka till i sina nya roller, säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.

Nyligen berättade Diös om ett av sina utvecklingsprojekt genom sin satsning på moderna hyresbostäder i Wasa-huset mitt i centrala Gävle och som kommer att vara klart under våren 2019. Wasa-huset är ett av flera projekt som Diös kommer att utveckla under kommande år.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige