Image

Manne Aronsson blir Norgechef på NCC PD

Karriär Manne Aronsson har utsetts till ny chef för NCC Property Development i Norge.
Publicerad den 17 Januari 2014
Manne Aronsson. Bild: Nicklas Tollesson
Manne Aronsson.

Manne Aronsson är för närvarande tillförordnad Sverigechef för NCC Property Development.

På måndag tillträder Katarina Wåhlin Alm som Sverigechef.

Manne Aronsson har arbetat för NCC sedan år 2000. Han är för närvarande tillförordnad chef för NCC Property Development i Sverige och har tidigare arbetat som regionchef för Region syd i Sverige.

- Vi håller på med att rekrytera en ny regionchef och hoppas ha det klart under våren, säger NCC Property Developments Sverigechef Carola Lavén.

– Jag ser mycket fram emot att få att utveckla verksamheten inom NCC Property Development i Norge. Min ambition är att stärka vår marknadsnärvaro där ytterligare på lång sikt, säger Manne Aronsson, chef för NCC Property Development i Norge.

Manne Aronsson har bred erfarenhet från flera områden inom kommersiell fastighetsutveckling: kontor, handel och logistik. Han har ett särskilt intresse för affärer, ledarskapsfrågor och att bygga starka relationer med viktiga intressenter. I sin nya roll kommer Manne Aronsson att ingå i ledningen för affärsområdet NCC Property Development.

– Norge är en viktig marknad för NCC Property Development, och vi har spännande projekt på gång i både Oslo och Stavanger. Jag är övertygad om att Manne Aronsson kommer att bidra starkt till våra framgångar i Norge med sin långa erfarenhet, goda förståelse för affärer och sin gedigna meritlista på ledarskapsområdet, säger Carola Lavén, affärsområdeschef, NCC Property Development.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige