Image

Hemsö storrekryterar inom projektutveckling

Bolag Som ett led i ett ökat fokus på projektutveckling förstärker Hemsö avdelningen med åtta personer. En ny regionchef har även rekryterats till region Mitt/Nord.
Publicerad den 5 Juli 2018

Fem av tjänsterna inom projektutveckling är tillsatta. Två medarbetare har tillträtt under juni, Jakob Schuster (projektledare) och Robert Cardell (projektutvecklare), båda till kontoret i Malmö. I Stockholm har Liv Ödman anställts som projektutvecklare och Robert Astrologo som projektledare. De börjar sina anställningar under augusti respektive september. Mattias Lindström är rekryterad som projektledare och börjar sin anställning första oktober på kontoret i Västerås.

Under hösten kommer en projektledare att rekryteras till Göteborg, en projektutvecklare till Västerås samt att en projektutvecklare och trainee till kontoret i Stockholm.

– Vi är glada att kunna rekrytera flera nya duktiga medarbetare till vår projektutvecklingsavdelning. Vi ser en växande efterfrågan av nyproduktion av framför allt skolor och äldreboenden och kan nu ytterligare öka vårt fokus på projektutveckling, säger Anna Marand, projektutvecklingschef på Hemsö.

Till region Mitt/Nord har Henrik Reimerth anställts som regionchef. Han tillträder sin tjänst i augusti och har tidigare bland annat arbetat som fastighetschef på Hallstahem. Henrik Reimerth kommer att arbeta på Hemsös kontor i Västerås.

– Det är glädjande att vi har rekryterat Henrik som ny regionchef. Henriks erfarenhet och kompetens inom fastighetsförvaltning kommer att vara en stor tillgång för vår verksamhet, säger Rikard Nyhrén, fastighetschef på Hemsö.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige