Image

Givaudan flyttar till The Edge

Uthyrning Smaksättnings- och parfymföretaget Givaudan har tecknat hyresavtal avseende en kontorslokal på 363 kvadratmeter i The Edge, Hyllie. När fastigheten står klar i slutet av 2019 kommer företaget flytta in på femte våningen i den strykjärnsformade fastigheten.
Publicerad den 17 December 2018
Annons
Image
"The Edge" i Hyllie. Bild: Erik Giudice Architects
"The Edge" i Hyllie.

Givaudan har under en period letat efter en ny lokal som bidrar med att sätta en ny profil på varumärket. I de nya lokalerna bygger Midroc ett demokök där Givaudan kommer att kunna visa upp sina produkter för kunderna.
– The Edge har en attityd och ett signalvärde som återspeglar det vi vill stå för som bolag, att vara i framkant och driva verksamheten där det finns puls och där det händer saker. Givaudan är i en expansiv fas och med flytten till den mer yteffektiva lokalen kan vi även möta framtida expansion, säger Jonas Lellky, vd på Givaudan.

Givaudan är redan hyresgäst hos Midroc, och det var självklart att gemensamt hitta en ny lösning för deras lokalbehov. I dag finns de i Lund, men de ser flera stora fördelar med flytten till Hyllie. Kontorets läge och närhet till goda kommunikationer, som till Kastrup, var bidragande faktorer till valet av The Edge för Givaudan, som ofta har internationella kunder på besök.
– Vi är glada för att Givaudan väljer att fortsätta hyra kontorslokaler i en Midroc-fastighet. Vi tror att The Edges premiumprofil med en spännande design och goda faciliteter kommer passa deras internationella verksamhet väldigt väl. För verksamheter som Givaudan där man ofta har besök eller själva reser så ligger The Edge bra till, med närheten till Kastrup. Utöver det finns ett fantastiskt utbud av närservice i Hyllie, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Midroc Property Development på Branschguiden

Midroc skapar platser och byggnader för människor som ser möjligheter. Bostäder och kontor, hotell och stadsdelar, kongresscenter och förskolor. Inspirerande platser med förutsättningar för människor att leva sina liv som de vill.

Människor som drivs av kärlek till något ser möjligheter. De ser en väg där andra ser en återvändsgränd. De ger allt för att uppnå flow, perfektion och sin vision. Om vi öppnar ögonen, låter oss inspireras och ser mer av det som gränsöverskridarna ser? Om vi väljer att omfamna människor som ser möjligheter? Det är vad Midroc menar med ...

Läs mer om Midroc Property Development på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY