Image

Castellum förstärker sin projektorganisation i Region Väst

Bolag För att ytterligare stärka sin position inom hållbar fastighets- och stadsutveckling har Region Väst i Castellum utsett Henrik Axelsson till projektutvecklingschef och Ulrika Rånge till chef projektledning.
Publicerad den 16 November 2018
Ulrika Rånge och Henrik Axelsson. Bild: Castellum
Ulrika Rånge och Henrik Axelsson.

– Göteborg står inför en spännande utveckling med stora stadsutvecklingsområden. Med rekryteringen av Henrik och Ulrika lägger vi en stabil grund för vår delaktighet i denna utveckling. Och det är särskilt roligt att vi gör två internrekryteringar till ledande befattningar, säger Mariette Hilmersson, vd för Region Väst i Castellum.

Henrik Axelsson har arbetat inom Castellumkoncernen i fyra år och har dessförinnan lång erfarenhet inom entreprenadverksamhet från Tommy Byggare och Peabkoncernen. Han kommer att ansvara för regionens projektutvecklingsavdelning och fokusera på tidiga skeden och affärer i våra utvecklingsprojekt.

Ulrika Rånge har arbetat med byggprojektledning i 14 år. De senaste året på Castellum och dessförinnan bland annat på Akuro och EPG Projektledning. Hon kommer att leda och styra arbetet med byggprojekteten med fokus på byggprocessen, rutiner och ekonomistyrning.

Henrik Axelsson och Ulrika Rånge har tillträtt sina nya tjänster.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige