Image
Fredrik Kullman.
Fredrik Kullman.

Bjurfors har rekryterat 30 nya mäklare

Karriär Bjurfors växer snabbt och kan nu presentera 30 tunga namn till kontor på flera orter runt om i Sverige. – Det är en del i vår rekryteringsoffensiv för att möta efterfrågan och samla de bästa medarbetarna i mäklarbranschen, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.
Publicerad den 29 Juni 2022

2021 blev det bästa året någonsin för Bjurfors med en miljard kronor i omsättning och 17 000 förmedlade bostäder. Nu är siktet inställt på fortsatt tillväxt och det innebär förstärkningar av mäklarteamen. Bara under våren och försommaren har 30 nya mäklare rekryterats.

– Bjurfors har växt enormt mycket på kort tid och det känns jätteroligt att vi kan fortsätta satsa och rekrytera även i en tid när marknaden är lite skakig. Vi har sagt att vi ska ha de bästa medarbetarna i mäklarbranschen och här är det en mix av erfarna mäklare med starkt track record och nya hungriga mäklare som vi knutit till oss. De kommer var och en att bygga vårt varumärke ännu starkare och hjälpa oss att ta nya marknadsandelar, säger Fredrik Kullman, vd, Bjurfors Sverige.

Bjurfors utsågs nyligen till den populäraste arbetsgivaren bland landets mäklarstudenter i Universums Företagsbarometern, Sveriges största karriärundersökning. Och för Seif Wåhlin, som är en av nyrekryteringarna som kommer direkt från mäklarhögskolan, var valet självklart.

– Det var ett lätt beslut när jag fick frågan. Bjurfors har många högpresterande mäklare att lära och inspireras av och en organisation som ger uppbackning och alla verktyg för att lyckas i den stenhårda konkurrensen. Jag ser fram emot att vara med på företagets fortsatta resa och hoppas kunna bidra till att sätta nya rekord, säger Seif Wåhlin som arbetar på kontoret i Täby och Danderyd.


Här är alla nya fastighetsmäklare på Bjurfors:

Region Göteborg
Sebastian Jonsson – Halmstad
Ida Pettersson – Trollhättan
Victoria Lundgren – Partille
Inez Örneborg – Kungsbacka
Emelie Knape – Göteborg väster
Tilde Aurbacken – Göteborg city

Region Skåne
Tim Svensson – Lund
Emmie Lindeberg – Trelleborg
Suechy Navarrete – Lund
Sofia Gravert – Helsingborg
Gabriel Rolland Andersson – Helsingborg
Belma Celik – Lund
Rebecca Ljungdahl – Höör

Västerås
Darin Kakasor
Mimmi Holm
Hanna Rynler

Örebro
Anton Lindström

Karlstad
Lorin Baderkhan
Emmy Delang

Östersund
Linda Nilsson

Sundsvall
Anna Bäckström

Täby/Danderyd
Seif Wåhlin

Sigtuna/Märsta
Jenny Arnefjord
Marylene Johansson

Huddinge
Sef Sabah Rashid

Upplands Väsby
Josefine Simonsson

Bromma
Johanna Hallgren

Vasastan
Elina Berglund
Victoria Gadd

Södermalm
Adde Duna

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige