Image
Grundaren Stefan Larsson lämnade vd-stolen på Bimobject och blir Chief Strategy Officer (CSO). Johan Svanström är ny tf vd.
Grundaren Stefan Larsson lämnade vd-stolen på Bimobject och blir Chief Strategy Officer (CSO). Johan Svanström är ny tf vd. Bild: Bimobject

Bimobject-grundarens nya roll klar

Bolag Bimobjects grundare, storägare och tidigare vd Stefan Larsson har axlat rollen som Chief Strategy Officer (CSO). Han avgick nyligen som vd med avsikt att hitta en annan roll närmare försäljning och innovation.
Publicerad den 22 Mars 2019

Som CSO ska Stefan arbeta globalt med strategisk försäljning, utveckling av strategiska partnerskap och förvärv. Stefan ska samarbeta med respektive chef inom försäljning, produktutveckling eller förvärv. Stefan kommer att vara stationerad i Burbank, USA, och lägga stort fokus på den viktiga nordamerikanska marknaden.

– Jag är väldigt glad över den här rollen och jag ser verkligen fram emot att fullt ut kunna fokusera på strategisk försäljning och utveckling av partnerskap. Det här är det jag gör bäst och vad som motiverar mig mest. Vi har kommit långt sedan vi började 2011 och mitt fokus är att påskynda byggandet av ett globalt Bimobject-ekosystem för alla digitala bygg- och inredningsprodukter. Industrin visar ett stort intresse för vår teknologi och det finns många affärsmöjligheter längs hela värdekedjan. Vår ambition är att arbeta mycket nära de stora och ledande aktörerna, säger Stefan Larsson, CSO och grundare av Bimobject.

– Det är fantastiskt att Stefan tar sig an denna viktiga roll när vi nu flyttar fram positionerna och ökar takten i Bimobjects expansion. Vår globalt ledande position för BIM-relaterat innehåll i molnet kommer fortsätta att stärkas när antalet användare ökar i plattformen. Genom analys av fortsatt växande datamängder kan vi skapa innovativa och relevanta produkter för både befintliga och nya partners. Stefan startade det här bolaget 2011 och efter över 20 år på den internationella arenan med start-ups som Lasercad, 3Dfestival och GDL-technology fortsätter han att tillföra kreativitet och erfarenhet till bolaget. Vi är på en mycket spännande resa som kommer att revolutionera fastighets- och byggindustrins sätt att samarbeta och driva mer och effektivare affärer tillsammans, säger Johan Svanström, tf vd för Bimobject.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige