Image

Alvendal tar styrelseuppdrag

Bolag Kristina Alvendal, tidigare fastighetsborgarråd i Stockholm, har blivit invald till styrelsen för Arlandastad Holding, bolaget bakom jätteexploateringen vid Stockholm Airport City.
Publicerad den 22 Juni 2011
Kristina Alvendal. Foto: Peter Knutson. Kristina Alvendal. Foto: Peter Knutson.

Kristina Alvendal lämnade sitt uppdrag som fastighetsborgarråd i höstas. Sedan dess har det varit rätt tyst om henne, förutom en polisanmälan av oppositionsborgarrådet Tomas Rudin (S) angående (miss)skötseln av Centrumkompaniet-affären.

Men nu har Kristina Alvendal alltså tagit ett styrelseuppdrag i Arlandastad Holding. Hon valdes in på stämman i förra veckan.

- Det ska bli mycket intressant att jobba med entreprenörerna bakom bolaget. Arlandastad är en enorm potential inte bara för Stockholm och regionen utan också för hela Sverige, då Arlanda flygplats är vägen in i Sverige för många som kommer med flyg, säger Kristina Alvendal.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige