Image
Hamnpulsen i Gustavsberg.
Hamnpulsen i Gustavsberg. Bild: Vectura

Vectura köper i Gustavsberg

Transaktioner Vectura förvärvar Hamnpulsen, med ett väletablerat centrum för primärvård, hälsa och service i Gustavsberg i Värmdö kommun. Säljaren är Greenvard och fastigheten tillträds i juni.
Publicerad den 11 Juni 2021

Hamnpulsen som omfattar ett kvarter med 11 400 kvadratmeter lokalyta är ett besöksmål för vård, hälsa, sport och restaurangbesök. Fastigheten är nära fullt uthyrd med Gustavsbergs vårdcentral som största hyresgäst.
– Vi delar Värmdö kommuns målbild att vidareutveckla Gustavsbergs hamn till ett ännu mer livskraftigt besöksmål och med en attraktiv miljö för såväl boende som verksamheterna i Hamnpulsen. Vi har en närvaro i Värmdö kommun och vi tycker det är positivt att få möjlighet att stärka vår närvaro och engagemang ytterligare genom Hamnpulsen – en fastighet i ett unikt och vackert läge, säger Joel Ambré, vd på Vectura.

CBRE var säljarens rådgivare.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige