Image

Västprojekt hyr ut i Stenungsund

Uthyrning Västprojekt hyr ut i en nytillträdd fastighet i Stenungsund.
Publicerad den 28 Mars 2018

Den 31 oktober tillträdde Västprojekt AB en 8 000 kvadratmeter stor industri/lagerfastighet i Stenungsund.

Fastigheten var vid tillträdet uthyrd endast till 15 procent. Under den korta innehavstiden har Västprojekt AB hyrt ut halva fastigheten och idag är det fyra företag som verkar i fastigheten.

- Det är helt enligt vår plan att dela upp fastigheten i mindre ytor och för fler hyresgäster. Vi tror på att företag kan ha nytta av varandra och är därför inte främmande för just detta. Vi har fler hyresgäster på gång och med det intresset som varit för fastighetens utveckling har vi stora förhoppningar om att samtliga ytor kommer att vara uthyrd innan årets slut, säger Robert Eriksson, vd på Västprojekt AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige