Image

Tuve Bygg rekryterar entreprenadchef

Bolag Tuve Bygg AB har rekryterat Pekka Merta som entreprenadchef för byggverksamheten.
Publicerad den 10 September 2015
Pekka Merta blir ny entreprenadchef på Tuve Bygg. Bild: Tuve Bygg
Pekka Merta blir ny entreprenadchef på Tuve Bygg.

Pekka kommer närmast från Peab, där han sedan 2006 arbetat som regions- och divisionschef. Pekka har bland annat ansvarat för projekt som Ikea, Clarion Hotel post i Göteborg, Tele2 Arena och nu senast Mall of Scandinavia.

-Det skall bli roligt och stimulerande att få delta i den fortsatta utvecklingen av Tuve Bygg. Tuve Bygg är ett välskött företag som har framtiden framför sig, säger Pekka Merta.

-Det är glädjande att få välkomna Pekka till Tuve Bygg. Jag är övertygad om att hans erfarenheter i kombination med hans driv och engagemang kommer att vara mycket positivt för den fortsatta utvecklingen hos oss, säger Henrik Ekman, vd och koncernchef för Tuve Bygg AB.

Pekka Merta börjar på Tuve Bygg vid årsskiftet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige