Image

Tungt modemärke öppnar första butiken i Göteborg

Uthyrning På Södra Larmgatan 16 öppnar By Malene Birger sin första egna butik i Göteborg till våren 2018. I samband med lokalanpassningen startar även ett arbete med att utveckla kvarteret kring Victoriapassagen med fler butiker och verksamheter.
Publicerad den 28 September 2017

– Vi ser mycket fram emot att välkomna By Malene Birger till Göteborg med sin första egna butik här. Etableringen är en del i vår utveckling av innerstaden, dels genom att välkomna ett välkänt premiumvarumärke, dels genom utveckling av området kring Victoriapassagen som på så sätt bidrar till en spännande handelsmiljö, säger Peder Wahlgren, affärsområdeschef Företag på Wallenstam.

By Malene Birgers nya butik på Södra Larmgatan 16 kommer att omfatta cirka 142 kvadratmeter och öppnar till våren 2018. Inför inflyttningen ska lokalen byggas om och anpassas utifrån ett givet koncept.

– Vi har länge letat efter en lämplig lokal i Göteborg. Det är med stor glädje vi nu nästa vår öppnar vår nya boutique och därigenom kan erbjuda Göteborgarna att ta del av trivsam shopping och tidlös design med starka detaljer, säger Morten Linnet, vd för By Malene Birger.

I samband med etableringen kommer en ny passage öppnas upp genom kvarteret och gården till grannhuset planeras bli en mer öppen handelsplats.

– Tanken är att det även ska tillkomma fler naturliga kopplingar i kvarteret som binder ihop våra shoppingstråk på ett mer spännande sätt. Här i kvarteret kring Victoriapassagen finns idag redan många intressanta butiker och genom utökningen förstärks det redan populära handelsstråket, säger Peder Wahlgren, affärsområdeschef Företag på Wallenstam.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige