Image

Tessin rekryterar från Valad

Karriär Omid Noghabai tillträde i januari rollen som transaktionsrådgivare på Tessin. Omid kommer närmast från fondbolaget Valad Europe där han arbetat som analytiker inom transaktioner och asset management.
Publicerad den 15 Januari 2016
Omid Noghabai. Bild: Tessin
Omid Noghabai.

Dessförinnan har han bland annat arbetat på Vasakronan och Aberdeen Asset Management.

- Vi har under 2015 etablerat oss som en ledande aktör inom crowdfunding av fastigheter och tar nu steget och stärker organisationen för expansionen 2016. Rollen som transaktionsrådgivare är viktig för att stärka vårt erbjudande mot nya och existerande kunder, säger Jonas Björkman, vd på Tessin.

Omid Noghabai stärker transaktionsteamet, idag bestående av Erik Nordin och Lars Almquist, och kommer primärt att arbeta med att hitta nya fastighetsbolag som ännu inte känner till styrkan i att resa kapital via crowdfunding.

- Omid har ett gedighet nätverk inom fastighetsbranschen och kommer komplettera teamet bra genom att aktivt bearbeta fastighetsbolag runt om i landet, säger Erik Nordin, projektansvarig på Tessin.

Utöver rollen som transaktionsrådgivare har Tessin rekryterat ytterligare fyra personer inom growth-avdelningen och kundtjänst.

Tessin grundades 2014 av de tre entreprenörerna Jonas Björkman, Erik Nordin och Niels Bosma. Bolaget delägs av Stronghold Invest och NFT Ventures.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige