Image

Technopolis gör entré på Stockholmsmarknaden

Bolag Splitterny coworking-anläggning i Stockholm öppnar i april 2018. UMA Kungsbron blir Technopolis första fäste i Stockholm och bolagets största coworking-anläggning hittills. 
Publicerad den 1 November 2017
UMA Kungsbron. Bild: Technopolis
UMA Kungsbron.

UMA Kungsbron blir det första UMA Workspace i Sverige, och den största UMA-anläggningen hittills med 2 350 kvadratmeter kontorsyta, inklusive cirka 50 kontor, 90 hot desks och tio konferensrum. 
 
– Det känns verkligen spännande att vi nu etablerar UMA i Stockholm som får ett synnerligen konkurrenskraftigt läge i Nordens hetaste stad för just coworking-kontor. Vi vet att det finns en stor efterfrågan på smarta mobila kontorslösningar, i synnerhet eftersom det råder kontorsbrist i centrala Stockholm, och vi ser fram emot att välkomna både befintliga och nya kunder till vår splitternya anläggning i april, säger Johan Herner, Sverigechef på Technopolis. 
 
UMA Kungsbron kommer följa UMA-konceptet och tillhandahålla professionella och flexibla arbetsplatser för bolag i alla storlekar. Technopolis anser att det passar perfekt som ett centralt satellitkontor för bolag i Stockholmsregionen och erbjuder möjligheten att arbeta mitt i stan, med strategisk placering bredvid Stockholm centralstation och Arlanda express. 

– UMA Kungsbron kommer likna vår flaggskeppsanläggning i Helsingfors, UMA Esplanadi, fast ännu större. Vi tror att många befintliga kunder kommer välja UMA Kungsbron när de är på affärsresa i Stockholm. Men framförallt är vi stolta att kunna visa upp fördelarna med högkvalitativa coworking-ytor för nya kunder i Sverige, och vi garanterar snygga och moderna kontor möblerade med skandinavisk design för att erbjuda en professionell premiumupplevelse, säger Johan Herner.
 
– Expansionen av UMA-konceptet är en väsentlig del av vår strategi. UMA Kungsbron är ett ambitiöst första steg, men det är bara början. Vi planerar expansion av vårt avtryck i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och andra stora städer i den nordisk-baltiska regionen, säger Keith Silverang, koncernchef för Technopolis. 

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige