Image
Thomas Holm.
Thomas Holm. Bild: Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter hyr ut i Ingelsta

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter har tecknat hyresavtal med sängkedjan Kungsängen avseende butikslokaler på Ingelsta Marknad i Norrköping. Avtalet gäller ytor om cirka 730 kvadratmeter med beräknad invigning i slutet av maj 2021.
Publicerad den 6 April 2021
Annons
Image

Lokalerna på Ingelsta Marknad utgör den sjunde butiken som Kungsängen hyr i Svenska Handelsfastigheters bestånd. Ingelsta är Norrköpings största handelsområde med ett butiksutbud bestående av bland annat Mediamarkt, Dollarstore, XXL, Biltema och EKO Stormarknad.
– Vi ser framemot att välkomna Kungsängen till Ingelsta Marknad. Det känns spännande att vara med och stötta dem långsiktigt i deras fortsatta expansion. Vi ser goda möjligheter till fortsatt värdeskapande genom aktiv förvaltning i fastigheten på Ingelsta Marknad, säger Thomas Holm, vice vd för Svenska Handelsfastigheter.
– Vi har ett bra läge i handelns centrum, med nära anslutning till både Norrköping city och E4:an. Det blir en stor ljus butik med vårt nya butikskoncept, där vi dessutom kommer introducera ett par uppgraderingar som blir först i landet, säger Nicklas Thuvesson, försäljningschef Kungsängen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Tredje kvartalets största affärer

Lista Det har varit ont om aktivitet på transaktionsmarknaden under årets tredje kvartal, men det har ändå skett ett antal miljardaffärer. Här sammanställer Fastighetssverige de tio största transaktionerna på marknaden under Q3.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige