Image
Erik Ranje.
Erik Ranje. Bild: Sarah Thorén

Stendörren utvecklar bostäder i Botkyrka i egen regi

Bostäder Stendörren har i dag beslutat att i en första etapp utveckla cirka 350 av totalt cirka 800 bostäder inom fastigheten Tegelbruket 1 i Botkyrka i egen regi.
Publicerad den 7 Maj 2021

Bolaget har för avsikt att lämna in ansökan om bygglov före midsommar 2021.

Ulla Sjölund har knutits till Stendörren från och med augusti 2021 för att leda bolagets bostadsprojekt. Ulla har en bred och lång erfarenhet från bostadsutveckling inom företagen Wästbygg Projektutveckling, Ikano Bostad och Skanska Nya Hem.

Bolaget har sedan hösten 2016 arbetat med detaljplanen avseende Tegelbruket 1, vilken vann laga kraft sommaren 2019.

– Det är mycket glädjande att vi nu har nått så långt i vår målsättning att utveckla även bostäder inom Stendörrens befintliga bestånd, säger Erik Ranje, verkställande direktör för Stendörren.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige