Image
Slipen 4.
Slipen 4. Bild: Huskronan

Solklockan köper mindre bostadsportfölj i Västervik

Transaktioner Solklockan förvaltning köper genom bolagsaffär en mindre bostadsportfölj i Västervik med sammanlagt 41 hyreslägenheter om totalt 2 177 kvadratmeter, fördelat på två fastigheter. Tillträdet var i mitten av juni.
Publicerad den 23 Juni 2022
Annons
Image
Ankaret 11. Bild: Huskronan
Ankaret 11.

Fastigheterna är centralt belägna i Västervik och fullt uthyrda. Det underliggande fastighetsvärdet uppgår till 39 miljoner kronor med en hyresnivå om cirka 2,6 miljoner kronor. Säljare är Huskronan och rådgivare till säljaren var Zelvio.

Fastigheterna Slipen 4 och Ankaret 11 är i gott skick och återspeglar Västerviks karaktär väl enligt Fredrik Delborn som kommer sköta förvaltningen av fastigheterna i Västervik. Han ser en positiv utveckling av Västervik som ort och ser gärna fler förvärv framöver.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytikerns dystra prognos: "Ingen lättnad i sikte för fastighetsbolagen"

Bolag Onsdagen var ytterligare en tung börsdag för fastighetsbolagen men trots att sektorn har sjunkit med drygt 45 procent sedan årsskiftet tror inte Handelsbanken att botten är nådd. För Fastighetssverige berättar analytikern Johan Edberg mer om de stora orosmolnen för fastighetsbolagen, varför han tycker det är för tidigt att prata om någon vändning för branschen och hur stor konkursrisken är inom sektorns bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige