Image
Bunkagården Östra 16, Helsingborg.
Bunkagården Östra 16, Helsingborg. Bild: SLP

SLP fortsätter växa i Helsingborg

Transaktioner Swedish Logistic Property har förvärvat ännu en fastighet i Helsingborg. Säljare är Norrvidinge, som har sitt huvudkontor inom fastigheten. Samtidigt som SLP förvärvar fastigheten har Norrvidinge tecknat ett hyresavtal varigenom bolaget fortsatt hyr fastigheten från SLP under en inledande hyrestid om sex år.
Publicerad den 1 September 2020

Transaktionen omfattar ett markområde om cirka 14 000 kvadratmeter och byggnadsytor om cirka 2 100 kvadratmeter. SLP tillträdde fastigheten den 31 augusti.
– Vi är glada över att ha fått förtroendet att förvärva Norrvidinges huvudkontor och anläggning i Helsingborg. Fastigheten ligger på ett mycket attraktivt läge och passar väl in i vårt bestånd i Helsingborg. Vi ser fram emot att kunna vidareutveckla fastigheten tillsammans med hyresgästen, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

Norrvidinge tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige. Bolaget planerar för vidare expansion och utveckling av verksamheten.
– Det känns bra att få en professionell fastighetsägare som partner i vår vidare utveckling av verksamheten i Helsingborg. SLP har hela vägen varit lyhört och lösningsorienterat, vilket är viktigt för ett fortsatt gott samarbete, säger Per-Eric Troneus som är styrelseordförande i Norrvidinge.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY