Image
Kent Edh Jansen.
Kent Edh Jansen. Bild: Slättö

Slättö rekryterar från Nordier

Bolag Slättö har rekryterat Kent Edh Jansen till rollen som Client Relationship Director. Han kommer att fokusera på uppsökande verksamhet inom transaktion samt utveckla bolagets investerarrelationer.
Publicerad den 4 Mars 2020

Kent Edh Jansen kommer närmast från en position som Sourcing Manager på Nordier Property Advisors där han sedan 2014 ansvarat för affärsgenerering och kundrelationer. Han har tidigare arbetat med sponsring inom nöjes- och musikbranschen samt fundraising för ideella organisationer som Bris och Hjärnfonden i eget bolag under perioden 1984–2014.
– Slättö växlar upp sitt IR-arbete samtidigt som vi delvis strukturerar om våra processer inom området. Sedan tidigare har vi en intressant bas av nordiska institutioner och större family offices, under kommande år räknar vi även med att välkomna aktörer från den europeiska kapitalmarknaden som våra kunder. Kent är en omtyckt person med ett omfattande kontaktnätverk och jag ser fram emot att välkomna honom till vårt team, säger Johan Karlsson, vd på Slättö.
– Det känns väldigt roligt att få ansluta till ett så skickligt och drivet bolag som Slättö och tillsammans med bolagets fantastiska team få vara delaktig i resan framåt. Affärer stärks av relationer och jag ser med spänning fram emot att utöka och förstärka Slättös kontakter mot marknaden, säger Kent Edh Jansen.

Kent Edh Jansen tillträder den nya rollen i mars 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY