Image

Rikshem köper mer i centrala Norrköping

Transaktioner Rikshem köper fastigheten Stadsvakten 2 i centrala Norrköping. Säljare är familjen Mannerson. Fastigheten ligger centralt intill Rådhuset nära stadens serviceutbud och centralstationen.
Publicerad den 6 December 2011
Annons
Image
Jan-Erik Höjvall. Bild: Rikshem. Bild: Rikshem
Jan-Erik Höjvall. Bild: Rikshem.

Fastigheten har en total uthyrbar yta på 4 600 kvadratmeter och innehåller 38 lägenheter samt två restauranger och några butiker.
- Vi är glada att vi har kunnat utöka vårt fastighetsbestånd ytterligare i Norrköping genom denna affär och stärker därmed ytterligare vår position som en ledande aktör på hyresrättsmarknaden i Norrköping, säger Jan-Erik Höjvall, vd på Rikshem.

Förvaltningen av fastigheten kommer initialt att skötas via Malmstaden Borgs, som för en kort tid sedan förvärvades av Rikshem.

Savills var rådgivare åt säljaren Mannersons i affären.

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige