Image

Riksbyggen utser ny chef i Halland

Bolag Jeanette Bernhard Bertilsson är från 1 juni ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland. Riksbyggens fastighetsförvaltning har under de senaste åren vuxit omsättningsmässigt och förvaltar fastigheter för ett stort antal bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare, till exempel Gekås hyresfastigheter och HFAB.
Publicerad den 29 Maj 2018
Jeanette Bernhard Bertilsson. Bild: Riksbyggen
Jeanette Bernhard Bertilsson.

Jeanette Bernhard Bertilsson började på Riksbyggen 2012 och kommer närmast från en roll som leveranschef för teknisk och ekonomisk förvaltning.

– Vi har byggt upp en stark lokal organisation med fokus på hållbarhetsfrågorna. Bland annat har vi en hög kompetens inom energiområdet och vi har jobbat metodiskt med kartläggning av energibesparande åtgärder för våra kunder. Det har genererat flera stora ombyggnationer av kundernas fastigheter, varav den största som nu genomförs är på över 70 miljoner kronor. Det är glädjande att vi kan bidra till bättre ekonomi, miljö och komfort i våra bostadsrättsföreningar, berättar Jeanette Bernhard Bertilsson.

Hon har en bred erfarenhet från bygg- och fastighetssektorn och har även varit verksam inom utbildningsområdet.

– Förvaltningsbranschen är inne i en förändringsfas där tjänsteutbudet förändras och organisationer måste snabbt kunna ställa om för att möta marknadens krav. Då är det viktigt att ha rätt kompetens på plats och personalen är en otroligt viktig resurs, säger Jeanette Bernhard Bertilsson.

Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland förvaltar 65 bostadsrättsföreningar med sammanlagt 4000 lägenheter. Sammanlagt förvaltar marknadsområdet 650 hyresrätter och har 40 kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hufvudstaden C kan kastas ut från börsen – Nasdaq: "Ska diskutera eventuella åtgärder"

Ekonomi/Finansiering I fredags handelsstoppades återigen Hufvudstadens C-aktie på Stockholmsbörsen, denna gång tills vidare. För Fastighetssverige berättar Stockholmsbörsens Erik Granström mer om bakgrunden till beslutet och hur man går vidare med ärendet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY