Image

Riksbyggen byggstartar i Örebro

Bostäder På fredag tas det första spadtaget för BRF Pepparmyntan, Örebros första Bonum seniorboende.
Publicerad den 18 Januari 2017
BRF Pepparmyntan. Bild: Riksbyggen
BRF Pepparmyntan.

I Sörbyängen, strax söder om Örebro centrum, uppför Riksbyggen 47 Bonum seniorlägenheter. Med och tar det första spadtaget är Maria Larsson, landshövding i Örebro län, Stefan Sundin, blivande boende i BRF Pepparmyntan och Elin Sjöstrand, regionchef på Riksbyggen.

– Det finns en stor efterfrågan på fler seniorbostäder i Örebro och det känns roligt att vi nu kan sätta spaden i marken för bygget. Bonum-konceptet är mycket omtyckt runt om i landet och vi hoppas nu att även många Örebroare kommer att trivas med våra seniorbostäder, säger Elin Sjöstrand.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tog Wallenstamprofilen jobbet hos Next Step och Vectura

Karriär Sedan ett par veckor tillbaka är Peder Wahlgren vd i Next Step och Vectura fastigheters joint venture-bolag Goco Health Innovation City. För Fastighetssverige berättar den tidigare Wallenstamprofilen varför han tog jobbet att leda skapandet av ett världsledande innovationskluster inom hälsa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY