Image
Karoliina Callavik och Johanna Holmberg.
Karoliina Callavik och Johanna Holmberg. Bild: Cobel

Rätt ledarskap i digitaliseringsresan

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm För att driva igenom en förändring mot ett mer digitalt bolag krävs ett starkt ledarskap. Hur skapar man detta? Missa inte Karoliina Callavik och Johanna Holmberg från Cobel på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering. Säkra din plats nu – anmälan stänger om en vecka.
Publicerad den 25 April 2018

Karoliina Callavik och Johanna Holmberg är medgrundare och partners i konsultföretaget Cobel som arbetar med strategisk rådgivning, förändringsledning och kompetensutveckling inom digital transformation. Deras föreläsning handlar om det viktiga ledarskapet i förändringsresan och hur man bygger förtroende för de nya arbetssätten.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering hålls på Epicenter Stockholm den 8 maj. Det är ett heldagsseminarium om hur proptech och digitalisering av fastighetsbranschen och samhället. Goda exempel från dagens fastighetsvardag blandas med visioner om den digitala framtiden.

Digitaliseringsekonomen Anna Felländer är keynote speaker. Bland de övriga talarna märks bland andra Mats Hederos och Jerker Lessing.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm 2019

Var: Stockholm Waterfront​, Nils Ericsons Plan 4​

När: Onsdag 8 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Anmälan: Här. 

Digitaliserings- och proptechfrågorna är de hetaste frågorna i fastighetsbranschen. Hur påverkas fastighetsbranschen av att hälften av alla yrken kan vara bortautomatiserade om 20 år? Vilka trender ska man hoppa på och vilka ska man undvika? Seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering ger dig vägledning och inspiration i det nya digitala fastighetslandskapet.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:


Partners:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY