Image
Karoliina Callavik och Johanna Holmberg.
Karoliina Callavik och Johanna Holmberg. Bild: Cobel

Rätt ledarskap i digitaliseringsresan

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm För att driva igenom en förändring mot ett mer digitalt bolag krävs ett starkt ledarskap. Hur skapar man detta? Missa inte Karoliina Callavik och Johanna Holmberg från Cobel på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering. Säkra din plats nu – anmälan stänger om en vecka.
Publicerad den 25 April 2018

Karoliina Callavik och Johanna Holmberg är medgrundare och partners i konsultföretaget Cobel som arbetar med strategisk rådgivning, förändringsledning och kompetensutveckling inom digital transformation. Deras föreläsning handlar om det viktiga ledarskapet i förändringsresan och hur man bygger förtroende för de nya arbetssätten.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering hålls på Epicenter Stockholm den 8 maj. Det är ett heldagsseminarium om hur proptech och digitalisering av fastighetsbranschen och samhället. Goda exempel från dagens fastighetsvardag blandas med visioner om den digitala framtiden.

Digitaliseringsekonomen Anna Felländer är keynote speaker. Bland de övriga talarna märks bland andra Mats Hederos och Jerker Lessing.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY