Image

Pandox Operations tecknar avtal med extern ägare

Bolag Nystartade Pandox Operations har tecknat ett hyresavtal med det norska fastighetsbolaget Eiendomsspar AS, tillika hälftenägare av Pandox AB, om att överta driften av Grand Hotel Oslo från och med den 1 mars 2015.
Publicerad den 18 November 2014
Anders Nissen. Bild: Pandox
Anders Nissen.

Pandox Operations står sedan tidigare för driften av 16 helägda hotell, och genom det nytecknade hyresavtalet tar bolaget steget till att bli operatör för hotell med extern part.

– Det är en stor ära att få det prestigefyllda uppdraget att ansvara för hotelldriften av anrika Grand Hotel Oslo. Avtalet är ett led i Pandox Operations strategi att teckna hyreskontrakt även med andra aktörer än Pandox och vi ser nu fram emot fler liknande möjligheter, säger Anders Nissen, vd för Pandox.

Grand Hotel Oslo ligger mitt på paradgatan Karl Johan i centrala Oslo och är Norges mest kända och traditionsrika hotell. Hotellet invigdes 1874 och har sedan dess genomgått en lång rad ombyggnader och moderniseringar. Grand Hotel Oslo har 292 rum, inklusive 54 sviter, en stor konferensavdelning och ett exklusivt spa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige