Image

Nya regionchefer på NCC Boende

Karriär NCC Boende har utsett nya regionchefer för flerbostadshus i Stockholm och småhus i Sverige.
Publicerad den 28 November 2013
Fredrik Hemborg. Bild: Sten Jansin
Fredrik Hemborg. Camilla Gramner. Bild: Sten Jansin
Camilla Gramner.

Fredrik Hemborg är ny regionchef för flerbostadshus i Stockholm på NCC Boende. Han ansvarar för att utveckla verksamheten och möta den stora efterfrågan på hållbara och kostnadseffektiva bostadsrätter och hyresrätter i regionen. Först ut är 330 hyresrätter som nu byggs i Stockholm, Sundbyberg och Järfälla kommun.

Fredrik Hemborg var tidigare regionchef på NCC Property Development, med ansvar för kommersiella fastighetsutvecklingsprojekt i Stockholmsregionen. Han är anställd inom NCC sedan 1997.

Camilla Gramner är ny regionchef för småhus i Sverige på NCC Boende. Hon ansvarar för att expandera verksamheten för småhus på NCC:s befintliga och nya marknader i hela landet.

Ett viktigt första steg är att NCC:s småhus i egen regi Svanenmärks sedan oktober i år. Certifieringen ger kunden ett ”kvitto” på att NCC bygger energieffektivt och med sunda material som ger hög boendekvalitet, vilket tillmötesgår kundernas ökade intresse för hållbarhet.

Camilla Gramner har en gedigen bakgrund inom NCC Boende senast som chef för Byggsystem & processutveckling. Tidigare har hon arbetat som projektchef och marknadschef på NCC Boende.

– Behovet av bostäder i storstäder och universitetsorter är stort. Därför fokuserar vi nu på att öka takten i vårt utbud och specialiserar oss på kostnadseffektiva och hållbara flerbostadshus och småhus. Våra nya, erfarna regionchefer blir drivande i detta arbete och i NCC:s ambition att bidra till en minskad bostadsbrist, säger Mattias Lundgren, vd för NCC Boende.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige