Image

Nordic Wellness till Söderpunkten i Helsingborg

Uthyrning Nu är ytterligare en hyresgäst spikad för Söderpunkten i Helsingborg då friskvårdskedjan Nordic Wellness flyttar in i slutet av 2018.
Publicerad den 3 April 2017
Söderpunkten. Bild: Jefast
Söderpunkten.

– Vårt mål är att ”Söder ska glöda” och Nordic Wellness passar perfekt in i den visionen, säger Cassandra Jertshagen, affärsutvecklare på Jefast.

Den nya anläggningen planeras uppta 1 500 kvadratmeter och blir därigenom en fullskalig “Family Club” med aktiviteter för alla, från de yngsta till seniorer.

– Vi satsar stort på Söderpunkten, det blir vår 143:e enhet. Söder är nytt och hett och vi vill vara med där det händer. Detta är ett bra cityläge med närhet till både hotell, boende och bio, säger Magnus Wilhelmsson, vd på Nordic Wellness.

Tam Retail, som ansvarar för uthyrningen, berättar att avtalet mellan Nordic Wellness och Söderpunkten löper på 15 år och uppskattar att Söderpunkten kommer att få cirka två miljoner besökare per år.

– Nordic Wellness blir ett perfekt komplement till övrig aktivitet i huset. Idag uppfattas tillgången till ett gym som en självklar del av en handelsplats, inte minst med tanke på alla de som bor och arbetar i centrats absoluta närområde, säger Jens Persson, projektledare på Tam.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige