Image
Mustapha Timir, Magnus Ersman och Bo Strandberg.
Mustapha Timir, Magnus Ersman och Bo Strandberg. Bild: Fastighetssupport i Väst

Nordic Life och Fastighetssupport i Väst inleder strategiskt samarbete

Bolag Genom ett strategiskt samarbete med Fastighetssupport och deras språkanpassade boendedialoger och expertis inom det bostadssociala området kan nu Nordic Life erbjuda flera unika tjänster till både nuvarande och framtida förvaltningskunder.
Publicerad den 9 December 2019

Nordic Life Förvaltning AB tillhandahåller ett fullt serviceutbud för värdeskapande fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och byggnation för hyresfastigheter, bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter, samfälligheter med mera.

– När behovet väl uppstår är oerhört viktigt för oss att alltid snabbt kunna tillhandahålla information till berörda boende och lokalhyresgäster på olika språk. Detta kan vara exempelvis i samband med in- och avflyttning, hyresförhandlingar, bostadsaffärer, renoveringsprojekt eller andra frågor i den dagliga förvaltningen. Genom detta spännande samarbete med Fastighetssupport i Väst har vi nu ytterligare ett skarpt verktyg för att kunna tillmötesgå dessa önskemål på bästa möjliga sätt, säger Magnus Ersman på Nordic Life Förvaltning AB.

Fastighetssupport i Väst AB tillhandahåller bland annat språkanpassad boendeintroduktion både för nya och befintliga hyresgäster/bostadsrättsmedlemmar, språkanpassad boendeassistans och trygghetsservice i samband med bland annat störningsärenden och olovlig andrahand samt språkanpassad boendedialog i samband med ombyggnader och ROT-projekt.

– Vi på Fastighetssupport är stolta och mycket positiva till samarbetet med NordicLife Förvaltning AB. Nordic Life är ett starkt varumärke och ett seriöst företag som ligger i framkant och som har gjort till sin mission att leverera kundanpassade och serviceinriktade förvaltningstjänster. Det ska bli spännande att tillsammans med Nordic Life skapa trygga boendemiljöer genom förebyggande och proaktivt arbetssätt, säger Mustapha Timir på Fastighetssupport.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige