Image
Niklas Simonsson.
Niklas Simonsson. Bild: Svenska Hus

Niklas Simonsson återvänder till Svenska Hus

Bolag Niklas Simonsson återvänder till Svenska Hus och nu i rollen som affärsutveckling för kommersiella fastigheter. Han har tidigare arbetat inom uthyrning på Svenska Hus under många år men har de fyra sista åren arbetat på Vasakronan i Göteborg med ansvar för projektuthyrning inom nyproduktion. – Det är känns väldigt bra att Niklas återvänder till oss, säger Nils Rydh, vd på Svenska Hus.
Publicerad den 27 April 2022

Niklas Simonsson var anställd hos Svenska Hus mellan 2007–2018 och återvänder nu som affärsutvecklingschef kommersiella fastigheter. Niklas Simonsson har många års erfarenhet utav branschen inom främst uthyrning men även inom förvaltning och marknad, vilket Svenska Hus anser gör hans profil perfekt för rollen.
– Jag är väldigt glad över att Niklas valt att komma tillbaka till oss. Hans kompetens, erfarenhet och personlighet gör honom till en utmärkt ledare för vår framtida affärsutveckling och ett bra tillskott i organisationen. Det är alltid kul när en gammal kollega vill komma tillbaka, det ett kvitto att vi har gjort bra saker ihop, säger Nils Rydh.
– Jag är mycket stolt över att få bidra till att fortsätta utveckla Svenska Hus verksamhet och stärka vår position ytterligare på marknaden i våra tre storstadsregioner, säger Niklas Simonsson tillträdande affärsutvecklingschef för kommersiella fastigheter. Det är med stor glädje och entusiasm som jag återvänder till Svenska Hus efter fyra fina år på Vasakronan, säger Niklas Simonsson.

Niklas Simonsson tillträder sin nya tjänst 20 juni och kommer förstärka organisationen i samtliga regioner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige