Image
Wilfast och NRP utvecklar en ny logistikfastighet för Martin & Servera i Norrköping.

Wilfast och NRP utvecklar en ny logistikfastighet för Martin & Servera i Norrköping

Bygg/Arkitektur Wilfast har tillsammans med Ness, Risan & Partners (NRP), fått i uppdrag av Martin & Servera att bygga och förvalta ett nytt lager på drygt 30 000 kvadratmeter i Herstadberg i Norrköping.


Jennifer Rosenborg, Nils Rydh och Ulf Holmberg.

Wilfast rekryterar från Platzer, CBRE och Sustend

Bolag Förvaltningsbolaget Wilfast, med förvaltning av fastigheter i Sverige, Danmark och Finland, fortsätter att växa och anställer tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg.


CBRE värvar i Göteborg

Bolag CBRE stärker sin position i Göteborg genom att rekrytera senior director inom capital markets.


Alaska hyr ut drygt 4 000 kvadratmeter

Uthyrning Alaska Fastigheter har tecknat avtal med fem olika hyresgäster om sammanlagt 4 250 kvadratmeter i Sisjön, Göteborg.


Alaska hyr ut till Sportshopen i Sisjön

Uthyrning Alaska Fastigheter hyr ut 4 500 kvadratmeter till Sportshopen som öppnar sin första butik i Göteborgsområdet.


Första spadtaget för Alaskas miljardsatsning i Sisjön

Bygg/Arkitektur I går togs första spadtaget för Alaska Fastigheters miljardsatsning i Sisjön. Det är byggvarukedjan Bauhaus som påbörjar bygget av ett 17 000 kvadratmeter stort varuhus.


Aspelin Ramm går in i Alaskas Sisjöprojekt

Bolag Alaska och Aspelin Ramm har inlett ett samarbete runt den fortsatta fastighetsutvecklingen i Sisjön, Göteborg. I ett första skede utvecklar bolagen gemensamt en kontors- och handelsfastighet om cirka 40 000 kvadratmeter vid den norra infarten till Sisjön, alldeles intill Söderleden.


Alaska säljare i Högsbo-affär

Transaktioner För två veckor sedan berättade vi att Estea köpt två fastigheter i Högsbo i Göteborg för cirka 180 miljoner kronor. Säljare i affären var Alaska Fastigheter.


Bauhausuthyrning markerar startskott för miljardsatsning

Bygg/Arkitektur Uthyrningen till Bauhaus på 17 000 kvadratmeter innebär att Alaska nu påbörjar fastighetsutvecklingen vid den norra infarten till Sisjön, intill Söderleden. Totalt planeras för cirka 100 000 kvadratmeter handel och kontor.


Pulsen siktar på att växa

Bolag Pulsen AB, Sveriges äldsta IT-företag, äger också 110 000 kvadratmeter lokalyta. I våras rekryterades Nils Rydh för att leda Pulsens fastighetssatsning.
- Avsikten är att växa på fastighetssidan, säger han.