Image

Newsec stödjer expansion av volleybollverksamhet

Bygg/Arkitektur Newsec och beachvolleybollverksamheten The Beach har inlett ett samarbete. Newsec kommer att stödja verksamhetens expansionsmöjligheter genom etablering av ytterligare inomhusanläggningar för beachvolley.
Publicerad den 30 December 2015

– Newsec är en naturlig samarbetspartner som har god kännedom om marknaden för såväl hyreslokaler, som potentiella markförvärv. Vi har stora förhoppningar om att det här samarbetet ska leda till att vi kan etablera ytterligare en anläggning för beachvolley inom kort, säger David Cabrera, vd för The beach.

– Vi är stolta över att The Beach har gett oss ett förtroende att ta fram alternativ för deras fortsatta etableringsexpansion. The Beach är en väldigt spännande aktör på marknaden med ambitiösa framtidsplaner och vi ser fram emot ett nära samarbete, säger Markus Fagerlund, Head of Newsec Corporate Solutions på Newsec.

Beachallen Tropical AB startade 2006 en inomhusanläggning för beachvolley i Södertälje, under varumärket The Beach, med ambition att fortsätta växa genom etablering av fler anläggningar.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige