Image
Newsec rekryterar sju.
Newsec rekryterar sju. Bild: Newsec

Newsec stärker rådgivningsteamet

Bolag Newsec stärker rådgivningsteamet och sitt erbjudande med flertalet starka rekryteringar. Affärsområdet Valuation, Research & Strategic Analysis utökar med sju nya medarbetare.
Publicerad den 5 Oktober 2022

Efterfrågan på väl underbyggda värderingar och analyser ökar, stort fokus läggs också på stärkt hållbarhets- och digitaliseringserbjudande, ett perspektiv som efterfrågas av allt fler kunder.
– Behovet av väl underbyggda värderingar och analyser har ökat ytterligare i dessa turbulenta tider och vi fortsätter den sedan många år inslagna banan att anställa ännu fler duktiga medarbetare. Under senaste kvartalet har vi anställt inte mindre än sju nya medarbetare till kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi byter också namn på affärsområdet och lägger till research för att tydligare visa vilken typ av uppdrag vi gör, säger Ulrika Lindmark, Head of Valuation, Research & Strategic Analysis på Newsec.

De nya medarbetarna tillhör affärsområdet Valuation, Research & Strategic Analysis, som i Sverige består av 35 värderare och analytiker och leds av mångåriga medarbetaren och branschprofilen Ulrika Lindmark.

# Astrid von Oldenskiöld, MRICS och auktoriserad värderare, kommer närmast från Savills.
# Fredrik Borg Andersson, värderare, kommer närmast från CBRE.
# Katja Melnikova, analytiker, kommer närmast från Nordea Equity Research.
# Johan Rydholm, värderare, kommer närmast från Stockholmshem.
# Josefin Jangälv, analytiker, kommer närmast från Vindex.
# Fredric Andersson, värderare, Civilingengör Lantmäteri LTH.
# Sally Johansson, Master i Real Estate and Construction, KTH.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige