Image

Newsec först ut med AFF-förvaltare

Bolag Fyra medarbetare hos Newsec Asset Management har tillsammans med deltagare från andra bolag genomgått den första auktorisationen av fastighetsförvaltare som genomförs av AFF - Forum för förvaltning och service.
Publicerad den 21 December 2010

Syftet med auktorisationen är att säkerställa en enhetlig och branschanpassad kompetensnivå och yrkeskodex för fastighetsförvaltare och serviceansvariga inom fastighetsbranschen.

- Vi är mycket stolta över att Morgan Fors, Malin Kylefors, Daniel Holmén och Charlotte Enjin nu är auktoriserade fastighetsförvaltare enligt AFF. Det ger oss och våra kunder ytterligare ett kvitto på vår kvalitet och stärker Newsecs varumärke. Samtidigt är det meriterande för den enskilde individen”, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management.

AFF erbjuder från hösten 2010 en branschcertifierad auktorisation av fastighetsförvaltare.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige