Image

Newsec får uthyrningsuppdrag av Atrium Ljungberg

Bolag Newsec har fått i uppdrag av Atrium Ljungberg att ansvara för uthyrning av projektfastigheten Sickla Front - som var tänkt att bli Akzo Nobels huvudkontor - i Nacka.
Publicerad den 4 December 2013

Atrium Ljungberg skrev 2010 ett 15-årigt hyreskontrakt med Akzo Nobel som skulle ha sitt huvudkontor i fastigheten. Akzo drog sig ur avtalet och fastigheten marknadsförs nu som Sickla Front.

Fastigheten, som är miljöcertifierad enligt Breeam, har en uthyrningsbar yta om cirka 10 800 kvadratmeter, fördelat på två huskroppar. Uthyrningsarbetet inleds omgående och fokuseras initialt på företag som söker lokal över 5 000 kvadratmeter.

- Sickla i sydöstra Stockholm är ett expansivt område som på kort tid utvecklats från ett industriområde till en blomstrande handels- och arbetsplats. Det förklaras blanda annat av det mycket goda kommunikationsläget och ett stort befolkningsunderlag. Sickla Front ger möjlighet till moderna, och effektiva lokaler med utmärkt skyltläge i en levande och attraktivt del av huvudstaden, säger Fredrik Brandt, uthyrningschef, Newsec Asset Management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige