Image

Navet expanderar inom fastighetsutveckling och transaktioner

Bolag Navet har anställt Joakim Lindahl som ansvarig för Navets strategiska rådgivningsverksamhet inom fastighetsutveckling.
Publicerad den 17 December 2014

Joakim Lindahl är 38 år och en långvägare inom NCC där han inledde sin
yrkesbana och var senast avdelningschef i Nordvästra Skåne och Halland.

Joakim Lindahl kommer att ingå i Navets affärsområde corporate finance som inkluderar bolagets tjänster kring försäljning och förvärv, strategisk rådgivning samt analys och värdering. Joakim kommer att utgå ifrån kontoren i Helsingborg och Malmö.

– Vi känner en starkt ökad efterfrågan på denna specialistkompetens och är
väldigt nöjda med att rekrytera Joakim som har en gedigen kompetens och ett
stort förtroende i marknaden, säger Navets vd Göran Hellström.

Navet har det senaste året tagit plats bland Sveriges största rådgivare inom fastighetstransaktioner. En avgörande framgångsfaktor är den strategiska rådgivningskompetens inom fastighetsutveckling som ofta utgör ett inledande skede i alla transaktioner.

– Navet är genom sitt oberoende och sina olika specialistkompetenser en unik affärskonsult på marknaden. Det blir mycket stimulerande att arbeta i Navet och delta i den fortsatta expansionen, säger Joakim Lindahl.

Inom fastighetsutveckling utvecklas och förädlas kundernas bestånd, ofta i tidiga skeden. Navets arbetsmodell med analys, struktur och genomförande är garanten för en grundlig och kompetent rådgivning för att optimera fastighetsvärdet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige